Најновије вести и обавештења

Гостовање управнице објекта на Тари, Ивке Јокић у јутарњем програму на РТК2

28.05.2021.

Други програм Радио-телевизије Косово угостио jе, у данашњем јутарњем укључењу емисије “Добро јутро”, нашу колегиницу и управницу објекта на Тари, Ивку Јокић.Тема јутра био је боравак прве групе малишана са територије Косова и Метохије. Канцеларија за Косово и Метохију, Град Београд и Центар дечјих летовалишта, омогућили су бесплатан боравак за око 200 малишана са територије КиМ.Колегиница Јокић пренела је утиске прве групе деце која ужива у активностима, посебно организованих од стране наших аниматора и рекреатор, а односе се на основно-школски узраст. Реч је о едукативно-сазнајним радионицама кроз које малишани упознају занимљивости о богатом биљном и животињском свету Националног парка Тара, у чијем се средишту налази нас објекат.

У вечерњим сатима, организују се тематске  радионице у којима, поред најмлађих, учествују и њихови наставници те кроз забаву и игру, заједно стварају незаборавне успомене.

На питање водитеља о безбедном боравку деце у објекту, колегиница Јокић истакла да су сва деца, која тренутно бораве у објекту здрава и да родитељи немају потребе за бригом јер је деци омогућен боравак уз поштовање прописаних епидемиолошких мера.

Друга група од скоро сто малишана, очекује се од недеље а исти програм биће презентован и њима.
Управница се захвалила Канцеларији за Косово и Метохију као и Граду Београду на ово дивној сарадњи. Такође, том приликом, позвала је све гледаоце програма РТК2, “Добро јутро” да посете наш објекат и увере се у лепоте Таре.

Цео видео гостовања можете погледати на следећем линку.

    Пратите нас

    Пратите нас

    ИСО стандард