За предшколски узраст

Организовањем одмора и рекреације, обезбеђује се боравак на свежем ваздуху, исхрана, активан одмор и различити садржаји рекреације. Планирање садржаја рада врши се на основу одговарајућих програма који се реализују у предшколским установама, односно наставних програма који се остварују у школи, што подразумева да се из њих издвајају они садржаји који омогућавају остваривање основних функција одмаралишта, а одговарају узрасту и условима у којима се реализују.

Зимовање – рекреативно- сазнајне шетње са причама о  животињама,  радионице по тематским обрађеним учионицама. Игре на снегу: најбржи клиско Митровца,Гоча,Букуље,Рудника, игре на снегу, најлепши Снешко на Тари,Гочу,Букуљи и Руднику. Вечерњи програм  обухвата игре без граница, маскенбал, шиз-фриз, плесовијаду и таленат шоу…

Летовање – У шетњи се поред прича о животињама укључују и приче о биљном свету, сакупљају се лековите биљке које се пресују у еколошкој радионици и праве разгледнице. Спортски програм обухвата традиционалне и штафетне игре. Уколико временски услови дозволе вечерњи програм се ради напољу.

Пратите нас

Пратите нас

ИСО стандард