Најновије вести и обавештења

Трка Трибалион на тари

22.09.2021.

Протекли викенд, одмаралисте на Митровцу, било је по други пут домаћин једној од најмасовнијих трка на Балкану- трци “Трибалион”
Прва сарадња са организатором трке са препрекама, ТА “Стидент Адвентурес”, успешно је реализована 2019. године, када је ЦДЛ угостио више од 450 уцесника на Тари. Да ова манифестација постаје растући бренд у свету као и код нас, говори податак да је ове године преко 1350 тркача опробало своје вештине и издржљивост у природним лепотама Митровца, као терена идеалног за превазилажења препрека као сто су пузање кроз блато, прескакање дрвених зидова, гума као и пливање у језеру Заовине.
Старт трке обелезила је киса која није омела учеснике са простора Србије, БиХ, Македоније, Хрватске као и Словачке и Бразила да демонстрирају изузетну физичку и менталну спремност. Међу уцесницима било је и припадника специјалних јединица војске и полиције Србије који су, уз остале уцеснике, успсно савладали све препреке.
Регуларност трке помно су пратили питомци Војне академије а дежурна служба хитне помоци, била је ангажована за неколико мањих повреда.
Захваљујемо се организатору на још једној успешној сарадњи и прилици да се велики број људи увери у квалитет наших услуга, уз одличну храну и атмосферу. Срецни смо сто су учесници овакве манифестације понели дивне успомене бас из нашег летовалишта на Тари.

    Пратите нас

    Пратите нас

    ИСО стандард