Најновије вести и обавештења

НОВИ КРЕВЕТИ - ДА ВАС БОЉЕ УШУШКАМО

06.05.2019.

Иако су ведро и сунчано небо, изнад наших објеката, сјајан покривач, а Тепих ливада, зелени пашњаци и мека трава, савршене простирке, наши нови креветићи, у објектима на Дивчибарама, Гочу и Руднику, пружиће вам још мирнији и удобнији сан. 

Важно нам је да се будите наспавани и одморни, да са осмехом дочекате зору и сунце, које излази иза брдашца, када погледате кроз крошње дрвећа и живописну природу, са прозора своје собице. 

Креветићи ведрих боја, у којима ћете се осећати као да спавате поред брата или сестре, у доњој фиоци кревета, поред чијих фиокица и облика ће оживети сви јунаци из бајки за лаку ноћ, учиниће вам још пријатнијим дане са другарима, а разгледница са рекреативне, екскурзије, летовања или зимовања, још дубље ће се урезати у ваше сећање, и постаће незаборавни део прича, које ћете причати изнова и изнова својој деци, и евоцирати успомене са пријатељима, са којима сте били код нас, као деца.

Наши мали пријатељи, очекујемо вас да запловите светом снова у нашим удобним креветићима, јер машта, креативност и успомене не могу постојати без вас, јер животу, и осмеху и игри баш ви дајете смисао, а наша природа само може дати рам тој посебној слици, на којој сте ви најважнији део.

Зато, ми чекамо да ваше ушушкане главице, окружене чистим ваздухом, ведре и мирне на меким душецима, у чистим собама окупаним сунцем, провире испод свежих покривача, и да заједно, цветићима са наших поља и терена, испишемо још понеко име у дневник сећања са незаборавних путовања на Дивчибаре, Рудник и Гоч. 

Уз велику захвалност Управи Града Београда...

    Пратите нас

    Пратите нас

    ИСО стандард