Најновије вести и обавештења

Наш упспех је задовољство наших корисника

17.07.2020.

ЦЕНТАР ДЕЧИЈИХ ЛЕТОВАЛИШТА БЕОГРАДА
За директора Тању Сантрач

Поштована,
Предузеће Дест већ дужи низ година има успешну сарадњу са ЦДЛ-ом и реализује у објекту ЦДЛ-а- “Митровац на Тари” активност Дест Бест Камп. И ове године, без обзира на објективне околности-епидемију вируса корона, поменуту активност смо успешно реализовали у периоду 12.6-16.6.2020. године. на Митровцу на Тари, али са знатно мањим бројем деце него што је било планирано. Утисци које смо понели са Митровца и деца и просветни радници и ми су јако позитивни!
ЦДЛ је уложио огроман напор да нам омогући успешну реализацију Дест Бест Кампа.
По сегментима би то изгледало овако:
 
•        припремљеност објекта је била беспрекорна (сви смештајни капацитети, сале, терени, базен били су у потпуности припремљени и спремни за рад).
•       хигијена у свим објектима, салама, просторима и у околини је била на највишем нивоу и свакодневно се одржавала.
•        исхрана је била у складу са договореним јеловником и сви оброци су били квалитетно и укусно припремљени.
•        комплетан персонал (рецепција, кухиња, техничка служба, продајна места, хигијеничари...) је био на висини задатка, предусретљив и љубазан и овом приликом им се свима захваљујемо. Посебно се захваљујемо Гордани Јевтић и Марку Мицићу- рекреаторима и аниматорима ЦДЛ на професионално одрађеном послу, предусретљивости и срдачности у раду са децом и учитељима. 
•        такође се захваљујемо Снежани Губеринић- Шефу службе продаје и трансфера, Ивки Јокић  -Управници Митровца на Тари  и Славку Вимићу -Помоцнику управника Митровца на Тари који су уложили максималан напор да ова активност и у припремном делу и у делу реализације буде одрађена беспрекорно.
Чињеница је да је ове године приметан знатно виши ниво квалитета у свим сегментима рада ЦДЛ-а,  за шта је неспорно заслужан менаџмент ЦДЛ-а на челу са директорком Тањом Сантрач и председником Управног одбора.
Такође, јако је битно да напоменемо, да ово нису само наши утисци, него и утисци непосреднх корисника, деце, просветних радника, родитеља и представника управа школа из Новог Пазара, који су били Ваши и наши гости на Дест Бест Кампу!
У жељи да сарадњу унапредимо и проширимо, срдачно вас поздрављамо!
 
Дејан Белојица
Дест доо

    Пратите нас

    Пратите нас

    ИСО стандард