Најновије вести и обавештења

"Митровац" на Тари у новом руху

19.01.2023.


Иван Јегоровић, директор Центра дечјих летовалишта града Београда, Милош Станојевић, председник Градске општине Обреновац и Алекса Ивошевић, члан Већа општине Обреновац данас су посетили малишане, који су на зимовању у комплексу Центра дечјих летовалишта "Митровац" на Тари. Том приликом најављени су нови пројекти и комплетан редизајн свих објеката Центра.  Јегоровић се приликом посете захвалио градоначелнику Београда Александру Шапићу и градском менаџеру Мирославу Чучковићу за подршку у реализацији нових пројеката.

“Због помоћи и подршке које не изостају од руководства Града Београда, Александра Шапића и Мирослава Чучковића, наш заједнички задатак је да реновирамо комплетну инфраструктуру на свим објектима. Опремићемо свих шест одмаралишта новим креветима, душецима, ормарићима, а циљ је да се наши најмлађи осећају пријатно и безбедно током боравка” - изјавио је директор Центра дечијих летовалишта и опоравилишта.

Јегоровић се потом осврнуо на подухвате који су започети у овој години, као и на нови, обогаћени садржај Центра, који води наш чувени писац за децу Тоде Николетић. Тренутно у објекту "Митровац" на Тари борави 500 малишана.

    Пратите нас

    ИСО стандард