Најновије вести и обавештења

Искористите свој ваучер у вредности од 5000 динара по особи у одмаралиштима Центра дечјих летовалишта. 19.1.2021

19.01.2021.

Центар дечјих летовалишта и опоравилишта града Београда се и ове године, у оквиру Пројекта шеме доделе ваучера за субвенционисано коришћење услуге смештаја Министарства трговине, туризма и телекомеуникација, налази на Листи угоститеља код којих можете искористити ваучер за путовање.

 

Позитивно искуство у реализацији система ваучера протекле године, представило је  мотив да се, другу годину за редом, Центар нађе међу  угоститељским објектима у којима можете уживати уз бенефиције Владе Републике Србије. 

Суграђани који се одлуче да, уз ваучере, бораве у нашим одмаралиштима: „Митровац на Тари“, „Стеван Филиповић на Дивчибарама“, „Рудник на Руднику“, „Станишинци на Гочу“, „Букуља у Аранђеловцу“ и „Шупља стена на Авали“, ову могућност могу искористити до 20.11.2021. године.
 
Сва одмаралишта спремно дочекују све заинтересоване госте који желе да реализујете своје ваучере за смештај, и на тај начин, уштеде новац испланиран за одмор као и да продуже планирани аранжман у својим омиљеним објектима на најлепшим планинама у Србији.
 
Према Обавештењу за потенцијалне кориснике ваучера, на сајту Министарства трговине, туризма и телекомуникацијама, вредност ваучера је остала иста и износи 5.000 динара. Ваучери се могу искористити искључиво за услугу смештаја, а аранжман, за који подносите захтев за ваучер, може трајати најмање пет ноћења.


Радујемо се јер нашим корисницима и ове године, осим економским ценама наших услуга, можемо и на овај начин изаћи у сусрет и пружити прилику да свој одмор проведу на квалитетан начин, у нашој земљи, и у условима који су здрави и потпуно безбедни за боравак, удаљени од гужви и вреве свакодневног живота.
Информације око издавања резервација за наше објекте можете добити на број телефона 011/7614-829 или путем мејл адресе: snezana.guberinic@cdlbgd.rs

Све неопходне информације у вези са шемом доделе ваучера можете преузети на сајту Министарства трговине, туризма и телекомуникација:
https://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji/

    Пратите нас

    Пратите нас

    ИСО стандард