Најновије вести и обавештења

Искористите свој ваучер у летовалиштима Центра дечјих летовалишта!

15.05.2020.

Центар дечјих летовалишта и опоравилишта града Београда, у оквиру Пројекта шеме доделе ваучера за субвенционисано коришћење услуге смештаја Министарства трговине, туризма и телекомеуникација, налази се на Листи угоститеља, код којих можете искористити ваучер за путовање.

До 20.11.2020. године, имаћете могућност да у нашим летовалиштима „Митровац на Тари“ и „Стеван Филиповић на Дивчибарама“, која спремно дочекују своје верне госте, реализујете своје ваучере за смештај, и на тај начин, уштедите новац, испланиран за одмор, или продужите планирани аранжман у својим и омиљеним летовалиштима ваше деце на Тари и Дивчибарама.

Према Обавештењу за потенцијалне кориснике ваучера, на сајту Министарства трговине, туризма и телекомуникацијама, вредност ваучера је 5.000 динара, ваучери се могу искористити само за услугу смештаја, а аранжман, за који подносите захтев за ваучер, може трајати најмање пет ноћења.

Радујемо се јер нашим корисницима, осим економским ценама наших услуга, можемо и на овај начин изаћи у сусрет и пружити прилику да свој одмор проведу на квалитетан начин, у нашој земљи, и у условима који су здрави и потпуно безбедни за боравак, удаљени од гужви и вреве свакодневног живота.

Све неопходне информације у вези са шемом доделе ваучера можете преузети на сајту Министарства трговине, туризма и телекомуникација:

Линк -
https://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji/

    Пратите нас

    Пратите нас

    ИСО стандард