Најновије вести и обавештења

Дружење са децом са Косова и Метохије и Обреновца

07.02.2020.

На снегом прекривеној Тари, у нашем одмаралишту "Митровац на Тари", тренутно борави око 500 корисника, међу којима и деца основношколског узраста из Обилића, са Косова и Метохије, и деца из основних школа Обреновца.

У објектима ЦДЛ на Гочу, Дивчибарама, Руднику и Тари, чији је укупан капацитет више од 1.240 места, током ове недеље зимује 840 деце.

Своје велико задовољство оваквом атмосфером и што је имала прилику да буде део ове зимске чаролије, игара на снегу, због учешћа у радионици у оквиру Еко-кампа, као и да подели радост деце која уживају у скијању и санкању, изразила је директорка Центра дечјих летовалишта Тања Сантрач.

Посебно је истакла девет година дугу сарадњу са општином Обреновац, и задовољство због посете заменика градоначелника Београда, чија подршка ЦДЛ-у много значи. Она је додала како је циљ да што више деце, како предшколског, тако и школског узраста, долази у објекте, као и да се Центар унапреди у смислу смештајног капацитета.

"Централни објекат је реновиран, пројекти за трећи и четврти павиљон су завршени, док ће наредни пројекти бити везани за пети и шести павиљон", прецизирала је она.

Одмаралишта ЦДЛ-а, током зимског распуста, угостиће више од 1.000 деце из општине Обреновац.

    Пратите нас

    Пратите нас

    ИСО стандард