Најновије вести и обавештења

Директорка Тања Сантрач, обишла је у четвртак, 30. априла, објекат “Станишинци на Гочу”

05.05.2020.

Директорка Центра дечјих летовалишта и опоравилишта града Београда, Тања Сантрач, обишла је у четвртак, 30. априла, са чланом У.О. Тамаром Иванчевић, помоћником директора, Јованом Зекавицом и шефом логистике, Миланом Михајловићем, објекат “Станишинци на Гочу”.

Летовалиште  на планини Гоч датира из давне 1934. године. Почетком године, зграда која је “најмлађа” а саграђена 1979.год, за свој 41. рођендан добила је потпуно нов изглед. Повећан је капацитет за 50 корисника што значи да ће објекат моћи да угости укупно 160 малишана.

Директорка, Тања Сантрач, пропратила је, са својим тимом, уређивање  екстеријера објекта који је улепшан са новим засадима, сезонским цвећем, шареном оградом и новом таблом којом желимо “Срећан пут” нашим гостима.

Неизмерно је задовољство да смо у могућности да, постепено, враћамо сјај овом дивном здању у које није улагано од 1979. године а који дуги низ година ствара најлепше успомене нашим малишанима.

Директорка се захвалила на подршци Граду Београду- Секретаријату за дечју заштиту и образовање као и члановима У.О, свом тиму на подршци и заједничком залагању да ЦДЛ остане лидер у промоцији и развоју ђачког туризма.

    Пратите нас

    Пратите нас

    ИСО стандард