Најновије вести и обавештења

Директорка, Тања Сантрач, обишла је у петак, 24. априла, објекат “Митровац на Тари”

27.04.2020.

Директорка Центра дечјих летовалишта и опоравилишта града Београда, Тања Сантрач, обишла је у петак, 24. априла, са чланом У.О. Тамаром Иванчевић, помоћником директора, Јованом Зекавицом и шефом логистике, Миланом Михајловићем, објекат “Митровац на Тари”.

Тим колега вредно ради на припремању нашег највећег дечјег објекта у Србији за предстојећу сезону, по унапред предвиђеном плану, на којем се у претходном периоду веома предано и детаљно радило. 

Желимо да нашим најдражим и најмлађим гостима, малишанима предшколског и школског узраста, пружимо најлепшу авантуру у природи овог пролећа и лета, јер је услед ванредних околности, изолација у којој се налазе, ускратила боравак на свежем ваздуху који је веома битан за њихов развој.

Објекат, у свом капацитету нуди безброј спортских и осталих активности у природи а ми настојимо да, на најбољи могући начин, припремимо све да се малишани, који нас посете већ у првим данима сезоне, осете пријатно и да максимално уживају у чарима наше дивне планине.

Директорка Тања Сантрач захвалила се члановима У.О. и свом тиму на подршци јер само заједничким залагањем и преданим радом Центар дечјих летовалишта оправдава заслужено место у области ђачког туризма.

 

    Пратите нас

    Пратите нас

    ИСО стандард