Најновије вести и обавештења

ЦДЛ добио средства од Министарства правде

13.06.2022.

Секретарка Центра дечјих летовалишта, и опоравилишта града Београда Габријела Живић, потписала је трећу годину за редом Уговор са Владом Републике Србије, поводом Јавног конкурса за доделу средстава прибављених из опортунитета.

Секретарка Центра дечјих летовалишта, и опоравилишта града Београда Габријела Живић, потписала је трећу годину за редом Уговор са Владом Републике Србије, поводом Јавног конкурса за доделу средстава прибављених из опортунитета.Средства у износу од 4.739.600,00 динара која су додељена на конкурсу, опредељена су за обнову вешераја, односно, набавку машина за прање, сушење и пеглање веша и намењена су за објекат “Руднику на Руднику”.

Центру веома значи донација од стране Министарства правде, јер се њом повећава ефикасност и квалитет услуга које пружамо, али и услови рада наших запослених.

На свечаној додели, Уговоре су уручили министарка правде Маја Поповић и директор управе за извршење кривичних дела Дејан Царевић. Догађају је присуствовала и министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања питања проф. др Дарија Кисић и министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић.

До сада смо средствима из опортунитета обновили вешарај у објектима на Тари, Гочу и Дивчибарама, а надамо се да ћемо ускоро обновити и вешерај на објекту Шупља стена на Авали и Букуља у Аранђеловцу.

    Пратите нас

    ИСО стандард