EnglishFrenchGermanGreekRussianSerbianSpanishTurkish

Митровац на Тари

Дечје одмаралиште Митровац, смештено је на истоименој висоравни планине Таре на надморској висини од 1082 м. Лоцирано је 34 км од Бајине Баште, 75 км од Ужица и 180 км од Београда. Карактерише га умерено планинско-континентална клима.

У великом националном парку Таре срећу се шуме бора, јеле, смрече, букве и   Панчићеве оморике. На тако малом простору може се срести богата фауна, од речне краљице младице, шарана, липљана, преко белог супа са Дебелог брда, до тарске високе дивљачи-мрког медведа, дивокоза, срна, лисица, вукова, дивљих свиња, зечева…..

Дечје одмаралиште Митровац је комплекс павиљона изграђен у планинском стилу. Комплекс се састоји од седам павиљона, од којих је један централни а преосталих шест дечји павиљони. Централни павиљон располаже са 85 лежаја распоређеним у дво, тро и четворокреветним собама са ТВЦ-ом. У склопу централног павиљона налази се рецепција, ресторан, кантина, библиотека, продајни пункт, дискотека, сала за забаву, базен, сауна, фризерски салон .

У дечјим павиљонима има око 600 места, а у собама од 8 до 12 кревета. Први и други павиљон располажу собама са купатилом а у преостала четири павиљона су собе са етажним купатилима. Павиљон се састоји од приземља, првог и другог спрата и поткровља. На сваком спрату су и засебне собе са купатилом за пратиоце деце – васпитаче. У склопу трећег павиљона налази се амбуланта која пружа здравствене услуге са стручним медицинским особљем доступним током 24-часа. Поред дневног боравка у сваком павиљону се налазе и тематске учионице.

Овде можете погледати слике нашег одмаралишта на Тари


ОПИС ОБЈЕКТА

ЈА НЕ ЗНАМ КАКО ИЗГЛЕДА РАЈ, ЈЕР СЕ НИКО НИЈЕ ВРАТИО ДА МИ КАЖЕ….
….А МИТРОВАЦ ЈЕ ПРЕДВОРЈЕ РАЈА.
ЉУБА ТАДИЋ,
глумац

Услуга у одмаралишту је на бази пуног пансиона, служи се по принципу класичног послуживања (три оброка, + ужина за децу).

Одмаралиште располаже са травнатим фудбалским тереном са трибинама, комплексом терена за мале спортове ( кошарка, одбојка, рукомет, мали фудбал ),затвореним базеном ,сауном ,салом за рекреацију, три ски-лифта, комплетном ски опремом и опремом за друге спортове на снегу, игралиштем за децу са љуљашкама , пењалицама , клацкалицама …

Током боравка деце свакодневно се организују шетње и излети до: Тепих ливаде, Долине шетача, Тисовог дрвета, Оштре стене, Козије стене, Бањске стене, Видиковца и језера Заовине, излет до ловачке Чеке-чека за медведе,обилазак хранилице за срне,посета ловачке куће-замка за вукове.

У договору са васпитним особљем постоји могућност организовања полудневних и једнодневних излета аутобусом до хидро централе Перућац, Мокре горе, Дрвенграда, Шарганске осмице. Излети се посебно наплаћују.

Са вечерњих друштвено-забавних активности најмлађи ће понети успомене за сва времена. Оне су разноврсне и чине их различити квизови и надметања: Покажи шта знаш, Игре без граница, Желите ли да постанете милионер, Брзи прсти, Ко зна више, Вече имитација, Ревија фризура, Шеширијада, Маскенбал, Рецитација, Први глас Таре, Најлепши литерарни или поетски састав…..

Деценијама дуга традиција и име које памте генерације, јесу гаранција да сте одабрали прави начин за срећно детињство Вашег детета.

 

 

Оставите одговор

Ваша емаил адреса неће бити објављена. Обавезна поља су обележена *

Можете користити ове HTML тагове и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>