EnglishFrenchGermanGreekRussianSerbianSpanishTurkish

Летње припреме

Митровац на Тари - Спортистима су за све врсте припрема на располагању четири терена, кошаркашки, терен за одбојку, фудбалски терен и један помоћни фудбалски терен, стаза за брдски бициклизам,  базен ( идеалан за водене спортове – пливање, роњење… )   и сауна. У непосредној близини објекта је река Дрина и у летњем периоду за кориснике  је  посебно интересантно сплаварење истом као и разни спортови на води (веслање, скијање на води, кану, кајак, спортски риболов ). Исхрана спортиста прилагођена је специфичним потребама ових корисника.

Букуља у Аранђеловцу -У дворишту се налазе осветљени терени за мале спортове (кошарка, одбојка, рукомет, мали фудбал), столови за стони тенис.

Рудник на Руднику - У дворишту објекта се налази комплекс спортских терена за мале спортове (кошарка, одбојка, рукомет, мали фудбал).

Станишинци на Гочу - У дворишту објекта се налази комплекс терена за мале спортове ( кошарку, одбојку, мали фудбал, рукомет).

 

 

 

Оставите одговор

Ваша емаил адреса неће бити објављена. Обавезна поља су обележена *

Можете користити ове HTML тагове и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>